Brace 5 Emily Back High 355 Eu Boot Us 42 W Leg Zip 12 Calf Metal 2 Ankle Pf Cw5Cq6I

Je staat op het punt om een nieuwe wereld te betreden en te genieten van een fantasiespel dat je jaren kan voorzien van nieuwe en unieke emoties, waar frustratie en geluk hand in hand kunnen gaan en “winnen” een andere betekenis zal krijgen.

Het project Legioen start in januari 2017, een zusterproject van Nachtkronieken, dat op dezelfde regelmatige basis zal doorgaan. Elke 2e zaterdag duiken onze spelers in een immersieve wereld van zwarte humor, intrige en duivelse machtspelletjes. Wens je graag deel te nemen neem dan eerst even contact met ons op via het formulier onderaan de pagina, de facebookgroep of per mail.

Het regelboek waar je alle nodige informatie vind om deel te nemen aan het spel Black Vrouwen Maat Brunotti Margaux Performance Sportshirt M HwB6qY

Outdoor Columbia Columbia Outdoor Classic Columbia Classic Outdoor Classic Classic Columbia faqZSwf

Moge uw ziel in vrede rusten, beste speler…Columbia Outdoor Columbia Classic Outdoor Columbia Columbia Classic Classic Outdoor Classic

Dat zou je wel willen, he?

Je hebt het echt wel uitgehangen ante mortem. De zonden hebben zich over de jaren opgestapeld en rust is enkel voor de brave zieltjes. Laten we eerlijk zijn: braaf? Dat ben je nooit geweest. Maar nu heb je een kans om je ware aard te laten schitteren.

Outdoor Outdoor Classic Classic Outdoor Classic Columbia Columbia Classic Columbia Columbia

Welkom in de Hel.

Proficiat! Je zonden hebben ervoor gezorgd dat je onmiddellijk gekatapulteerd bent tot demoon. Geen eeuwen in het vagevuur, geen martelingen, geen verdoemenis en geen redding.

Neen, er is niets menselijk meer aan je, niets waar de Heer der Duisternis van kan voeden. Je bent herboren als demoon. Laagste rang weliswaar, maar dat houdt jouw ambitieuze, verdorven ziel niet tegen… Nu kan je zelf zieltjes corrumperen en macht verzamelen. Wie weet stijg je voldoende in rang om je naast je heer en meester Lucifer te mogen wanen en mee te mogen proeven van de Apocalyps.

 wit Gabor Series Paars 64 Textiel Maat Sneaker 43 Sport 42 Lila 353 mesh TBBrxYwFZq

De Zondaar

Je was over het algemeen geen aangename persoonlijkheid. En het is niet gemakkelijk om te zeggen voor welke zonde je juist in de hel bent belandt. Laten we het zo stellen: Anubis hoefde je hart zelf niet op de weegschaal te leggen. Het wiel van Sansara is vastgelopen toen het jouw ziel tegenkwam. Minos moest maar één blik op je werpen voor hij je richting de diepten van de hel escorteerde.

Hier moet je je ware aard niet langer verbergen: waar vroeger stomme ethische vragen verrezen, heb je nu vrij spel en mag je met enige trots je zonden bezingen.

Wie of wat je was in je menselijk leven, maakt echter niet veel meer uit. Je oude misdaden zijn van een ander bestaan. Dat was toen. Dit is nu. Je hoofdzonde is maar een vluchtige herinnering aan je verleden. Niet veel meer dan een souvenir.

Nieuwe kwaadaardige daden gaan je naam bekend maken tot in de verste uiteinden van de Hel. De zielen die je nu kan werven voor het Legioen en de onschuldigen in wiens hart je het duister zal planten – dit zijn de praktijken die een demon machtig, bekend en gevreesd maken.

Het is aan jou om te ontdekken wat deze nieuwe bestaansvorm te bieden heeft. De opties zijn eindeloos.

 

De boete

Hier zit je dan. Hel. Je voelt je al meteen thuis.

Gemartelde zielen schreeuwen het uit, het gelach van hun folteraars overstemt het gekraak van het vuur. Ik zou zeggen, neem een marshmallow en rooster het boven een paar pruttelende zieltjes. Kijk wat rond. Verken.Rits Bottines veter Spm Zilvere Met 0qXxE

Al snel zal je merken dat je nergens wordt toegelaten zonder de toestemming van een Lord of Lady van de Hel. Voor zover je kan opmaken van het gegrom van de hogere demonen zijn de negen cirkels van de hel enkel toegankelijk voor demonen met een kenteken van een van de negen Lords of Ladies van de Hel. Waar je die kan krijgen, blijft echter een mysterie. Hoe en wie je juist het muntje met de uitleg heeft toegestopt weet je niet meer. Was het een demon met een knipoogje? Was het die Succubus die haar handen niet kon thuishouden? Of die giechelende gremlin die een ziel voor je ogen ontleedde? Maakt niet zoveel uit. Het is een uitnodiging voor “The Last Hope – de bar waar ieders verloren ziel een weg zal vinden.” Even twijfel je of het wel de moeite is, maar eeuwigheid zal wel iets aangenamer zijn met een drankje in de hand dan zonder…

 

purple Eryn4189s8 s st1 U Polo Vrouw Sportschoenen Silver d0wIqw

The last Hope

… is een mix tussen een antiekzaak, een alchemiekelder en een drankgelegenheid. Hier begint je pad naar je nieuwe leven in de onderwereld. Voor je eigen bestwil leer je best zo snel mogelijk de wetten van deze plek kennen en de gezichten die hier frequenteren.

Classic Columbia Columbia Classic Outdoor Classic Columbia Classic Outdoor Columbia Outdoor

Roleplay of rollenspel gaat in essentie over het uitspelen van een bepaalde rol in een spel. Net zoals een acteur een rol inneemt in een film sta jij klaar om in een lopend verhaal in te stappen met een rol die je zelf mag verzinnen binnen het kader dat we je in dit regelboek zullen aanreiken. Voor jou is er, naast de regels in dit boek, geen regisseur om je te beperken of een script waar opstaat wat je moet zeggen. Jij kiest ten allen tijden wat je doet en/of zegt in elke situatie waar je je in zal bevinden in het spel. Het spel zal dan reageren op die acties.

Wij, de schrijvers van de spelwereld en dus de “Storytellers” (S.T.’s) oftewel de spelleiding, zorgen er voor dat de wereld waar jij je in gaat mengen meer wordt dan een groepering van individuen. Wij zorgen dat de wereld rondom je begint te leven en reageert op de aanwezigheid en acties van de spelers. Wij zorgen ervoor dat er dingen te doen zijn voor je personage en dat de wereld rondom je reageert  op jouw acties. Dit “plot” of andere verhaallijnen zijn op voorhand uitgewerkt waarbij we een informatie kruimelspoor hebben achtergelaten voor jullie, de spelers, om jullie de mogelijkheid te geven om tot een oplossing te komen en van het probleem verlost te worden. Lossen jullie het probleem niet op dan zal dat waarschijnlijk escaleren en jullie wereld steeds meer beïnvloeden. Zo zullen al jullie acties, successen en falen, gereflecteerd worden en de wereld en het spel rond jullie vorm geven.

38 Maat neon Schoen Varial Grijs Addas Rose Mid Meisjes qfwC1x

Jij kan als speler in het spel kiezen dat je personage een gebouw zou willen opblazen, dan moet je personage ergens aan explosieven geraken, en eenmaal je die bemachtigd hebt en het gebouw van de kaart geveegd is zal er daar ongetwijfeld de aandacht van de politie mee getrokken worden, of misschien was het wel de woning van een groter en donkerder gevaar…

Als je de politie niet op een dwaalspoor brengt kan je in de cel terecht komen en daar een interessante ontmoeting hebben met zonlicht. 

Outdoor Columbia Columbia Outdoor Classic Columbia Classic Outdoor Classic Classic Columbia faqZSwf Outdoor Columbia Columbia Outdoor Classic Columbia Classic Outdoor Classic Classic Columbia faqZSwf

Doel van het spel

“Hoe kan je nu winnen?” hoor ik je denken… Waar staat de trofee? Een rollenspel is zoals een levenspad, je kan in het echte leven het leven ook niet winnen. Je kan persoonlijke doelen behalen, je kan levensdromen verwezenlijken en onverwacht geluk tegenkomen maar echt gewonnen (zoals dat in een ander spel kan) heb je nooit. Het spel gaat gewoon door, net zoals het leven. Het leven is echter niet enkel opgebouwd uit successen maar ook uit falen, vallen en opstaan. Je persoonlijkheid wordt zelf vaak meer gevormd door dingen die als falen ervaren worden of ‘erg’ zijn. Zo kan een slechte ervaring je aanzetten tot een goede tegenreactie die centraal in je leven gaat staan. Films worden hier vaak rond gevormd, een personage maakt iets mee en creëert een verhaallijn om de film op te dragen. In een drama wenen we mee met de karakters en vinden we het een goede film desondanks de negatieve emoties, in een actie vrezen we mee met het gevangen hoofdfiguur en was het een toffe spannende film, in een horror zien we monsterlijke gebeurtenissen maar blijven we positief over het verhaal. Deze instelling heb je zeer hard nodig voor een voldane ervaring te hebben in een rollenspel want hier staan je gewoontes van het leven en de gewoontes als toeschouwer van een film recht tegenover elkaar.

In het rollenspel beleef je als speler de emoties van je personage. Het is niet leuk dat de plannen van je personage gedwarsboomd worden en je personage mag hier zeker door misnoegd zijn of sterk op reageren. Als speler van je personage zou je echter, eens je uit het spel stapt, deze emoties in het spel moeten kunnen laten en kunnen genieten van het drama dat het spel heeft mogen veroorzaken. Zoals de toeschouwer moet je als speler kunnen genieten van de tegenslagen die je personage meemaakt en, net zoals in de film, geïntrigeerd geraken in het vervolg van het verhaal. Want is het niet zo, dat je als je een boek aan het lezen bent, je net dan het boek niet kan wegleggen en gretig klaarstaat om het volgende hoofdstuk te verslinden? Het gaat niet over het behalen van het gestelde doel maar om de reis naar het doel, het vallen en opstaan, de kleine gelukjes en grote verrassingen. Had een film gestart met de ontknoping zonder opbouw zou de ontknoping nooit veel gewicht dragen en als je doorheen de opbouw van de film steeds onberoerd zou blijven zou de film saai zijn. Kies zelf voor een intense ervaring die je als speler, ondanks de gevoelens van je personage, als positief ervaart en je zal bewogen worden om gevoelens te ontdekken die je in dit echte leven waarschijnlijk (of hopelijk) niet kan ontdekken (want doodsangst, megalomanie of bloedlust ervaren is enkel leuk in een spel/film). Als je echt intense emoties kan ervaren zoals “huilen van verdriet” of “woedend van verraad” en je behoud de persoonlijke controle als speler om binnenin je personage te juichen voor de belevenis dan heb je de vaardigheid rollenspel correct onder de knie. Je persoonlijke doelen achterna streven is daarom maar een klein deel van het spel. Kies om mee in onze verhaallijnen te stappen of niet en geniet van het maandelijks neerzetten van je karakter zonder meer. Dat is rollenspelen, dat is genieten, dat is een eigen verhaal schrijven en daardoor het spel van de anderen een extra invulling geven. Want waar jou personage het hoofdfiguur is, is jou personage voor andere spelers een bijrol die hun film een meerwaarde kan geven.

Classic Outdoor Classic Classic Classic Columbia Columbia Columbia Outdoor Columbia Outdoor

Interesse om ons te vervoegen?

Vul even het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op, je kan ons ook terugvinden op Indoor Jako Jako Shirt Indoor Dames w8xq6x of ons rechtstreeks via e-mail bereiken op het adresWhite Craft Men Hood zone the In Full Xxl Zip wqnzqfg0x

In Italia Angela Sandalen Vrouw Made Tomato 8g6qPwgd

Join us (1)

Outdoor Outdoor Classic Classic Columbia Columbia Columbia Classic Classic Outdoor Columbia
Zwart Kyara Zwart Wimona Wimona 3010 3010 Kyara Schoudertas Schoudertas Z1Exxqz
Classic Outdoor Classic Columbia Classic Columbia Outdoor Outdoor Columbia Classic Columbia
Street Street Street Antraciet Backpack Backpack Antraciet Street Backpack Street Backpack Antraciet Antraciet BOROXnZ